نان دربردارنده آرد جو، تحت عنوان خريد آرد قنادي يكياز منابع خوب فيبر ، تن شمارا فارغ از سموم نگه ميدارد.
سبوس جو ، كه پراز فيبر غذايي ميباشد، تحت عنوان منبع سوخت باكتري هاي موثر روده بلندمرتبه خلق مي نمايد. اين باكتري ها به تخمير محتواي فيبر جو امداد مي نمايند، بدين ترتيب اسيد بوتيريك تشكيل ميشود كه سوخت اساسي سلول هاي روده ميباشد. نان دربردارنده آرد جو به صورت قابل توجهي در مراقبت كولون سلامت كارآمد ميباشد. جو با نگهداري تندرست روده به شما امداد مي نمايد تا فرصت جنبش مدفوع را كاهش داده و معده خويش را پاك نگه داريد. اين به صورت قابل توجهي احتمال سرطان روده والا و بواسير را نيز كاهش ميدهد.
علائم آرتروز را كاهش ميدهد.
نان دربردارنده آرد جو دارنده مس ميباشد كه ميتواند در كاهش علائم آرتريت روماتوئيد نيز موثر باشد.
مس راديكال هاي آزاد را خلع سلاح مي نمايد ، براين اساس به مرمت سلول ياري مي نمايد. مس در اتصال كلاژن و الاستين از اهميت بالايي شامل است و منجر انعطاف پذيري استخوان ها و مفاصل ميشود.
از سنگ كيسه صفرا دوري مي نمايد.
نان جو به صورت موثري به پرهيز از بروز سنگ كيسه صفرا امداد مي نمايد.
ازآنجاكه جو مملواز فيبر نامحلول ميباشد ، در واقع ترشح اسيد صفراوي را كاهش ميدهد ، براين اساس آلرژي به انسولين را ارتقاء ميدهد و همينطور ترازو تري گليسيريد را كاهش مي دهيد. گزارش گرديدهاست ، در نوشتهعلمي اي از خبر نامه آمريكايي گوارش ، زنان در مقايسه با بقيه اشخاصي كه رژيم غذايي فيبري ندارند در مقايسه با ديگران ۱۷٪ خطر ابتلا به سنگ صفرا را دارا هستند.
به گسترش و ترميم بافت تن ياري مي نمايد.
جو علاوه بر اين مملواز فسفر ميباشد كه به نوسازي سلول ياري مي نمايد.
فسفر براي تشكيل استخوان به نيكي فعاليت مي نمايد. اين حقيقتاً يك عنصر اصلي در ساخت و ساز كد ژنتيكي ميباشد و نقش بسزايي در غشاي سلولي تندرست و سيستم عصبي ما دارااست.
محتواي ويتامين C مو جود در جو به طور تقريبً دو برابر پرتقال ميباشد.
اين ويتامين خاص مكانيسم هاي دفاعي شمارا تقويت مي نمايد و احتمال آنفولانزا و آنفولانزا را كاهش ميدهد.
آهن وسعت خون را ارتقاء ميدهد و همينطور به دوري از نادر خوني و همينطور خستگي ياري مي نمايد. به كارايي مطلوب همگي و همينطور پرورش و نمو سلولهاي تن ياري مي نمايد.
بعلاوه ، جو از مس درست شده ميباشد كه هموگلوبين و همينطور سلولهاي قرمز رنگ خون را تشكيل ميدهد.
۶٫ تن درستي را افزايش ميبخشد.
فيبر مو جود در جو بازه فرصت باقي ماندن طعام در روده بلندمرتبه شمارا كاهش ميدهد.
علاوه بر اين ، اين تنها يك شيوه بهتر براي خريداري نمودن سلنيوم ميباشد كه اثبات گرديدهاست خطر ابتلا به سرطان روده والا را كاهش ميدهد. سلنيوم يك عنصر حياتي براي سالم تيروئيد ميباشد. بعلاوه اين يك سيستم ضد اكسيدان و همينطور تقويت كننده سيستم ايمني ميباشد. علاوه بر اين اثبات گرديده است كه سلنيوم سلولهاي مصدوم تن را ترميم مي نمايد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/7/7 ساعت: ۱۱ توسط:kharidard :
به انگيزه عدم يكنواختي كيفيت و خريد آرد قنادي محدوديت آردهاي توليدي بايد آردهاي دارنده گلوتن ضعيف با آردهاي دارنده گلوتن كار كشته يا اين كه آرد نتايج از گندم برنا زده يا اين كه سن زده يا اين كه آرد نو با آردي كه به زمان زمانبر خيس ذخيره گرديدهاست به خواسته بهبود كيفيت با هم ادغام شوند.
خميرهائي كه دربردارنده مواد پوك كننده شيميائي ميباشند مي بايست فرآيند تخمير را در وضعيت سرد و خنك طي كنند تا گازهاي متعددي در مرحله شغل آوري تشكيل نگردد. به همين مراد مي اقتدار از آب سرد جهت پائين آوردن مرتبه حرارت خمير نتيجه ها استفاده كرد.
به كار گيري از ميكسرهاي به دور كُند نيز ميتواند دراين مورد مؤثر باشد. در شكل به كار گيري از مخمر از روش تهيه جايگاه حرارت آب مصرفي مي اقتدار حرارت خمير نتايج را تهيه و M. O را زير تأثير قرار اعطا كرد.
آرد، در صورتيكه بهصحت حفظ خواهد شد تا برهه زماني زمان بر دوام مي آورد. هرچند نميتوانيد تنها كيسهاي آرد را در پشت انباري منزل خويش بگذاريد و آن را فراموش فرمائيد؛ زيرا دراينصورت ممكن ميباشد درنهايت با آرد فاسد و يا اين كه بدتر از آن، هجوم حشرات به آرد مواجه گرديد. درحاليكه مكان خنك و بدون نور براي مراقبت آرد بهتر ميباشد، البته در يك كاسه سفت و غيرقابل نفوذ در قبال هوا خوب ميماند. براي مزه طراوت آرد، آن را به مقدار كمتري خريداري نماييد؛ ولي زمانيكه دليلي براي تنظيمي آرد زياد داريد، براي ماندگاري عالي آن تعدادي دستور كار حفظ پايين را اجرا دهيد.
در آسياب سبوس و جوانه را از گندم مستقل مينمايند تا آرد تصفيهگرديده را از آندوسپرم تنظيم نمايند. اين روند، آردي با بافت ريز، قابل انعطاف و رنگ پرنور يا اين كه سپيد ساخت و ساز مينمايد. آردهاي تصفيهگرديده مشتمل بر آردهاي تماميمنظوره، آرد سپيد، آرد نان و آرد كيك مي باشند. اين آردها دربردارنده روغن متعددي نيستند كه منجر از ميان رفتن آرد در هنگام اكسيد شدن ميگردد، براين اساس نسبت به آرد غلات بدون نقص و بقيه اشكال آردها پايدارترند.
زماني آرد را از دكان به منزل آورديد، آن را به بازه زماني ۴۸ ساعت در يخچال فريزر قرار دهيد تا هر نوع تخم حشره يا اين كه شپشي را كه ممكن ميباشد در بستهبندي آرد وجود داشته باشد، از ميان برود. آنگاه آرد را از بستهبندي مغازه بيرون كرده و در يك پياله منحصربهفرد طعام (پلاستيكي يا اين كه شيشهاي) با درپوش سفت بريزيد. اين فعاليت منجر خودداري از ورود رطوبت به درون پياله و بيرون شدن حشرات و بقيه آفات مي گردد. همينطور از جابجايي عطر و مزه بقيه مواد غذايي يا اين كه توليدها محافظتگرديده در حوالي آن به آرد كه ميتواند بر عطر يا اين كه مزه آرد تأثير بگذارد، دوري مينمايد.
آردهاي تماميمنظوره و ديگر آردهاي تصفيهگرديده را در مكاني كم آب و خنك و بهدوراز نوروروشنايي خورشيد محافظت نمائيد. آرد تصفيهگرديده درين حالت ايدهآل تا 1سال در انبار سلامت ميماند. براي محافظت زمان برخيس، يا اين كه در آبوهواي گرم، آرد را در يخچال فريزر قرار دهيد كه دراينصورت قادر است تا دو سال هم دوام بياورد. سوزوسرما تأثير محسوسي بر روي بافت آرد نميگذارد، بدين ترتيب ميتوانيد بهراحتي مقدار آرد لازم خويش را با قاشق برداريد، ولي بگذاريد آرد پيش از استعمال چهت نيل به شايسته ترين سود، بهويژه هنگام پخت، به دماي اتاق رسد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/7/6 ساعت: ۱۱ توسط:kharidard :
طرز ايجاد آرد سيبزميني بدين شكل ميباشد خريد آرد قنادي كه در آغاز سيبزمينيها را بعداز ورود به سوله به خير ميشويند و آن ها را از هرگونه آلودگي منزه مينمايند. بعد آنهارا با پوستشان يه خرده آبپز و له مينمايند. از له كردن سيبزمينيها، خمير نسبتاً شلي به دست ميايد كهاين خمير را براي مستقل كردن قالبهاي سيبزميني از صافيهاي مخصوصي هم ميگذرانند. در غايت هم خمير سيبزميني را با طرزهاي مختلفي مانند اسپري دراير يا اين كه درام دراير كم آب و آن گاه آن را پودر و آسياب مينمايند و آرد سيبزميني را از آن به دست مي آورند.
كاربرد: از آرد سيبزميني در تهيه و تنظيم متاعهاي غذايي مختلفي مانند گونه هاي كوكو و كتلتهاي فراهم يا اين كه سوپهاي حاضري به كار گيري ميشود.
آرد جو
آردي كه از اسياب و الك كردن جو بدست ميايد، اما ميقدرت از باقي مانده كارخانجات تنظيم جو پوست كنده و يا اين كه بلغور جو نيز براي اين خواسته بهره مند شد.
دانههاي جو را بعد از بوجاري در كارگاه، با آسيابهاي فلزي استوانهاي پايين فشار قرار ميدهند و آنانرا آسياب و آرد مينمايند. بعد از تهيه و تنظيم آرد جو ميقدرت سبوس آن را با به كارگيري از الكهايي منحصربهفرد و با درصدهاي مختلفي مستقل كرد، يعني آرد جو را هم مانند آرد گندم مياقتدار به طور بدون نقص ساخت يا سبوس آن را جداگانه كرد.
كاربرد: آرد جو را با آرد گندم ادغام و از آن براي ساخت نان در نانواييهاي متفاوت به كارگيري مينمايند و نانهاي ساختوساز گرديده از ادغام آرد جو و گندم را با تيتر نان جو يا اين كه نان رژيمي به فروش ميرسانند. گهگاه براي ساختوساز بعضا از كيكها و كلوچهها هم درصدي آرد جو به مواد اول آن ها ميافزايند. ناگفته نماند كه آرد جو از ديد پروتئيني بسيار بي نياز ميباشد و به همين برهان از جو براي طعام دام هم استعمال مينمايند. براي تهيه و تنظيم مالت به خواسته ساختوساز ماءالشعير در صنعت هاي غذايي هم به محصولي مانند جو نياز ميباشد.
آرد جوانه گندم
آردي كه دربرگيرنده آندوسپرم و جوانه ميباشد و سبوس درين سيرتكامل آردها نيست.
براي تهيه و تنظيم آرد جوانه، بايستي دانه جوانهزده را در آفتاب بگذاريد تا كم آب گردد؛ بعد از آن آسياب نمائيد. هر چه جوانه بيشتر پرورش كردهباشد، مقدار نشاسته در آرد كمتر خواهد بود.
آرد گندم جوانه زده به اسم «مالت» در بازار عرضه مي شود. از جوانههاي گندم، جو، برنج، ماش، عدس و لوبيا هم مياقتدار آرد جوانه تنظيم كرد. شما ميتوانيد از اين آرد، براي تنظيم گونه هاي كلوچه، حلوا، سمنو و سوهان به كار گيري فرماييد.
آرد نخودچي
براي تهيه و تنظيم آرد نخودچي در خانه، نخودچي پوست گرفته و بينمك را بكوبيد يا اين كه آسياب نمائيد؛ آن گاه از پارچه حرير يا اين كه الك بسيار ريز عبور دهيد. اين نوع آرد را در پياله دربسته و در مكان خنك نگه داري فرماييد.
اين آرد درتهيه شاميها، كوفتهها، شيريني پزي و …. آيتم به كار گيري قرار ميگيرد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/7/4 ساعت: ۱۰ توسط:kharidard :
آهن يك كدام از مواد معدني ضروري در تن ميباشد خريد آرد قنادي كه نقش مهمي در همت صحيح تن اجرا مي نمايد كه از آن پاراگراف مي شود به اكسيژن رساني به اندام هاي متعدد از روش جريان خون، سنتز دي ان اي، رويش و نمو تن و تقويت سيستم ايمني تن اشاره نمود.
سمولينا منبع بهتر آهن ميباشد و هر 1/3 فنجان سمولينا بي نياز گرديده ناپخته حدود 13 درصد نياز روزمره تن بدين ماده معدني را تامين مي نمايد.
تن ما فارغ از آهن توانا به ايجاد كافي گلبول هاي قرمز رنگ خون نبوده و خطر ابتلا به نادر خوني ناشي از فقر آهن ارتقا پيدا مي نمايد. كمبود آهن از متداول ترين كمبود مواد مفيد در سراسر عالم ميباشد و ارتقاء مصرف غذاهاي دربردارنده آهن خطر ابتلا بدين عارضه ها را كاهش ميدهد.
هرچند سمولينا مانند ديگر گياهان دربردارنده *آهن “غير هم” ميباشد كه به نيكي آهن “هم” مو جود در توليدها حيواني همانند گوشت، مرغ و ماهي جذب نميشود.
خوشبختانه مصرف غذاهاي سرشار از ويتامين C مانند مركبات، توت ها و گوجه خارجي ها در كنار سمولينا ميتواند جذب آب “غير هم” را ارتقاء خواهد اعطا كرد.
*آهن “هم” فقط در منابع حيواني يافت گرديده و آهن “غير هم” در منابع گياهي وجود دارااست.
تندرست سيستم گوارش را ضمانت مي نمايد
بهبود هضم از فوايد فيبر براي تن درستي ميباشد. اين ماده مغذي پرورش باكتري هاي اثرگذار روده را بهبود بخشيده و نگهداري تعادل باكتري ها به هضم عالي، تندستي سيستم ايمني و متابوليسم تن ياري مي نمايد.
به علاوه مصرف فيبر سبب ساز تهيه حركات روده گرديده و به معالجه يبوست ياري مي نمايد. حاصل يك مطالعه 2 هفته اي آرم بخشيد اشخاصي كه روزمره 5 گرم فيبر مازاد غلات بي نقص مصرف مي نمايند نسبت به سايرين كمتر در گير يبوست و باد ميشوند.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/6/8 ساعت: ۱۱ توسط:kharidard :
آردي كه از خريد آرد قنادي آرد گندم (حداكثر ۸۰ درصد استخراج) بعد از طي پروسه مطلوب
تخمير و پخت و يا اين كه از خورد كردن و الك كردن گونه هاي نان سوخاري و سپيد مانند
(نان ساندويچي، نان سپيد، نان آزمايش، نان همبرگر، بروتشن و باكت)
ذيل موقعيت بهداشتي فيض ميگردد
آرد شيريني پزي
آرد سفيدي كه از گندم قابل انعطاف تهيه و تنظيم ميگردد و مقدار پروتيين آن نادر ميباشد.
مصرف عمده آن در تهيه و تنظيم شيريني و كلوچه پزي ميباشد.
آرد غلات
غلات پودر گرديده كه نصيب عمده آن از آندوسپرم ميباشد.
آرد بي نياز گرديده
آردي كه به آن مواد غذايي نادر نياز و ضروري، مثل، ويتامينها
يا اين كه مواد معدني افزوده باشند. در بعضي كشورها، افزودن اين مواد پرخاصيت به آرد سپيد اجباري ميباشد.
آرد فوري
آردي كه به آ. ساني و فارغ از به هم چسبيدن وگلوله شدن، با آب سرد
يا اين كه گرم تركيب و خمير ميشود. آرد بي آلايش اين خواص را ندارد.
براي تنظيم اين آرد، در آغاز آرد ساده را تر مينمايند تا ذرات آن
به هم بچسبند و مجدد آن را كم آب مينمايند. ذرات اگلومره كم آب گرديده،
دارنده اندازه يكنواخت و فاقد غبار و ذرات ريز بوده، به سادگي با آب يا اين كه شير ادغام مي شوند.
آرد قنادي چه ميباشد؟ مگر آرد با آرد فرق داراست و مي بايست براي پختن شيريني و كيك از آرد متفاوتي امداد بگيريم؟ درصورتيكه ميخواهيد كيك و شيريني ترد و سبكي داشته باشيد مطلقا مي بايست از آرد قنادي به كارگيري نمائيد. حال تا انتهاي اين پست با ما باشيد تا ببينيم آرد قنادي چه ميباشد؟
مي بايست خدمتتان پهنا كنيم تا همين لحظه كه ما داريم با هم در زمينه ي آرد قنادي اختلاط ميكنيم، بيست و سه نوع آرد در دنيا هستي شناسايي گرديده است.
آرد ۱۵۰، آرد ۱۸۰ يا اين كه آرد بدون نقص، آرد فوري يا اين كه آرد آگلومره، آرد تريتيكاله، آرد تيره، آرد جو، آرد جوانه گندم، آرد خبازي، آرد دست، آرد پرنور، آرد سبوس گرفته، آرد ستاره، آرد سپيد، آرد سوخاري، آرد شيريني پزي، آرد غلات، آرد بي نياز گرديده، آرد فوري، آرد گندم سياه، آرد گياهك، آرد قابل انعطاف، آرد نول و آرد كهنه.
آري، خانواده آردها اينقدر والا ميباشد و هر كدامشان كاربرد خاصي داراهستند. برخيها براي تندستي آدم مفيدترند و بعضا ديگر شمارا شلخيس به مقصودتان مي رسانند.
البته امروز نوبت آرد قنادي ميباشد، درحالتي كه دوست داريد در خصوص ديگر آردها بيشتر بدانيد اسمشان را گوگل فرمائيد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/6/7 ساعت: ۱۲ توسط:kharidard :
خمير گندم يك مراحل سيار اصلي خريد آرد قنادي در روند ساخت آرد ميباشد، كيفيت آرد گندم به صورت بدون واسطه بر كيفيت و ثبات ساخت تأثير ميگذارد.
براي خودداري از تأثير قالب ي گندم در آرد، فشار به قالب را ارتقاء دهيد.
نيروي اتصال قالب و دورن دانه را كاهش داده و قالب و باطن دانه را مستقل ميكنيم.
مشقت باطن دانه را كاهش دهيد، براين اساس كه داخلدانه راحتخيس به پودر خرد گردد و مصرف انرژي را كم كند.
دست اندركاران مؤثر بر مرطوب كردن گندم
دماي گندم
رنج گندم
خندق گندم
فرز گندم
فرز گندم براي ايجاد سبوس گندم و طلاق جنين و آندوسپرم(باطن دانه) ميباشد.
دانه گندم از سه قسمت آندوسپرم، جنين و جو دوسر ساخته شده ميباشد. هر بخش براساس درصد وزن: آندوسپرم 82-85٪ ، جنين 3- 2٪ ، جو دوسر 12- 14%. آندوسپرم دربردارنده مقدار متعددي نشاسته ميباشد و دربردارنده كمي ادغام پروتئين گلوتن ميباشد، اين ماده مهم مواد نخستين براي تهيه و تنظيم توليدها اسپاگتي ميباشد. بلغور جو دوسر دربردارنده فيبر بيشتر، در تغذيه كمتري، عمدتا تحت عنوان طعام به كار گيري ميگردد. جنين دربردارنده پروتئين ~ 33 – 25%، چربي 6-11%. تركيب جوانه گندم و گندم با آرد گندم، رنگ و پخت را ذيلتاثير قرار خواهد بخشيد و به راحتي در زمان محافظت تخريب ميگردد، جداسازي دو و آندوسپرم، مرحله ضروري در آرد گندم ميباشد.
امكانات اساسي و اصل شغل فرز
دستگاه فرز آرد به صورت عمده مشمول امكانات آسياب آرد، الكان مربع بالا و دستگاه نظافت كردن آرد ميباشد.
دستگاه فرز آرد:
متشكل از يك جفت غلطك آسياب با قطر 250 ميلي متر 1000 ميلي متر، با دو سرعت غلتك گوناگون ميباشد، يك كدام از به اسم رول آرام، يك كدام از به اسم غلتك سريع گفته ميگردد، گندم يا اين كه ذرات مياني دربين دو غلطك قرار ميگيرند، با يك غلتك آرام.
سيستم آسياب چرم غلتكي را ثبت مي نمايد كه ميتواند نقش گندم و قالب آن را از دربين برنده شود و سيستم دم قلب از غلتك مدل تاسيس شده است كه براي غلتيدن موءثر ميباشد.
:
مشمول سه لايه سطح غربالگر، از بالا به تحت، اندازه مش از گرانقدر تا كوچك ميباشد. از بدنه ي غربالگر براي ارتعاش به كار گيري ميخواهد شد كه با به كارگيري از نيروي باد كه به صورت معادل از داخل غربالگر عبور مي نمايد ميباشد. مواد به صورت خود كار طبقه بندي شدند و سبوس، ذرات پوست و ذرات قلب گندم خالص را مي قدرت از هم مستقل كرد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/6/6 ساعت: ۱۰ توسط:kharidard :
گلوتن از خانوادهي پروتئينهاست خريد آرد قنادي كه در غلاتي مانند گندم، چاودار، املاي و جو، و در خوراكي هايي نظير نان، ماكاروني، ماءالشعير، كيكها، بيسكويتها و شيرينيجات يافت مي شود. در بين غلات، گندم بيشتر از ساير مصرف مي گردد و بعضي از كارشناسان تندرست بر اين باورند كه گلوتن جانور در آن، براي اكثري از اشخاص مضر ميباشد. در گلوتن، پروتئيني به اسم گليادين وجود دارااست كه استدلال مهم اكثري از اثرها منفي براي تن درستي ميباشد.
هنگامي آرد با آب ادغام ميگردد، پروتئينهاي گلوتن كانالاي چسبناك تشكيل مي دهند كه از ديد استحكام مشابه چسب ميباشد و به نان اين قابليت و امكان را ميدهد تا هنگام پختن، پُف نمايد و بافتي قابل جويدن و بهتر داشته باشد.
اكثري از اشخاص با مصرف گلوتن مشكلي ندارند، اما اين ماده مي تواند براي كساني كه حالت بدني خاصي دارا هستند، مشكلاتي ساخت و ساز نمايد. از طرف ديگر گندم به اكثر خوراكهاي فراوريگرديده اضافه مي گردد و اشخاصي كه مي خواهند از گلوتن خودداري نمايند، عالي ميباشد از ميل كردن مواد غذايي فراوريگرديده، حبوبات و غلاتي كه دربردارنده گلوتن مي باشند جلوگيري نمايند.
غلات و دانههاي بسيار يه خرده مانند ذرت، برنج، ارزن و جو دوسر فاقد گلوتن ميباشند كه ميتوانند جانشين غلات دارنده گلوتن نظير گندم شوند. يكياز كاربردهاي بسيار اساسي گندم، به كار گيري از آرد آن در تهيه و تنظيم گونه هاي نان و شيريني ميباشد. خمير نتيجه ها از آرد ذرت به جهت فقدان گلوتن، چسبندگي ما يحتاج را ندارد و شغل آوري آن ايراد ميباشد. به همين عامل ميباشد كه معمولا در تهيه و تنظيم كيك با آرد ذرت و شيريني با آرد ذرت، از ادغام آرد ذرت و گندم استعمال ميشود. ما درين نوشتهيعلمي كارايي داريم شمارا با روش تنظيم دو نوع بيسكويت با آرد ذرت آشنا سازيم كه قادر است آيتم قابل قبولي براي اشخاص دچار به بيماري سلياك، دارنده آلرژي به گلوتن، حساسيت به گندم و بيماريهاي ديگر ميباشند، باشد.
امر تنظيم:
مخمر را در يك جام شير گرم حل كرده، آن گاه آرد گندم را به آن اضافه كرده و با هم تركيب فرماييد. مواد را هم بزنيد و خمير نتايج را عالي ورز دهيد.
آرد ذرت، شكر، تخم مرغ، كره، شير و ۱/۴ قاشق چايخوري نمك را با هم تركيب نمائيد تا خمير شوند و خمير نتيجه ها را ورز دهيد.
خمير نتيجه ها از آرد گندم و آرد ذرت را با هم مخلوط نمائيد.
سيني فر را با كره چرب نمائيد.
خمير را به ضخامت ۱.۵ سانتيمتر روي سيني فر پهن نماييد.
روي خمير يك لايه مربا بماليد و سيني را به زمان ۳۰ دقيقه در يك جاي نسبتا گرم قرار دهيد.
بعد از آن سيني را در فري كه از پيشين روي حرارت ۱۸۰ رتبه سانتيگراد گرم گرديده، قرار دهيد و مجال دهيد تا روي بيسكويت ها طلايي و ترد خواهد شد.
بعد سيني را از فر بيرون كرده و بعداز سرد شدن بيسكويتها، روي آنانرا با پودر پسته يا اين كه بادام تزيين فرماييد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/6/4 ساعت: ۱۱ توسط:kharidard :
اينك، آرد كليه منظوره تركيبي خريد آرد قنادي از طاقت فرسا و قابل انعطاف ميباشد. ايده اين ميباشد كه براي تهيه و تنظيم نان به اندازه كافي مشقت بار ميباشد كه براي ايجاد كرد كيك مصرف شود. اين آرد ايده آل براي هرمورد وجود ندارد، البته دستكم شما موردنياز وجود ندارد چند كيسه آرد را در انبار خويش نگه داريد (مثل اينجانب).
به اين ترتيب براي جواب به پرسش اصلي شما، براي جايگزيني براي آرد كليه منظوره، شما حدود 70 گرم آرد نان با حدود 60 گرم آرد كيك ادغام فرمائيد.
اين دستور باعث به مصالحه دربين وسيله اي از آرد كليه منظوره گردد.
خوشبختانه، ناچار نيستيد اين شغل را اجرا دهيد! البته جواب حقيقي وواقعي به پرسش شما اين ميباشد كه آن چه در اكنون ايجاد كرد ميباشد بستگي دارااست. با دقت به مورد هاي در دسترس شما توضيح داده شد، براين اساس در حالتيكه شما نان، رول دشوار، خمير پيتزا يا اين كه بقيه توليد ها طاقت فرسا و مشقت بار (و همينطور پاستا) از آرد نان به كارگيري ميكنيد.
براي كيك، كيك، كوكي ها و هر شيريني ديگر (براي مثال پنكيك ، كلوچه و ديگر كيك هاي سريع) از آرد كيك استعمال فرمائيد.
البته صرفا يك فنجان را براي فنجان جايگزين فرماييد. اين مارا به يكياز مسائل اصلي در دنياي پخت تبديل مي نمايد. نانوايي هاي حرفهاي آرد را در فنجان اندازه گيري نمي كنند - اين طرز بيشتراز حد نامعلوم ميباشد و اتاق را براي تمامي اشكال ايرادات بسته به اينكه آيا آرد ميباشد scooped، spooned، sifted، untited، و غيره. صرفا خط مش حصول اعتقاد و باور از توجه امر العمل، اندازه گيري وزن آرد ميباشد .
و مهمتر از همگي، آرد نان و آرد كيك وزن هاي گوناگون دارا هستند. به اين ترتيب اندازه گيري به وسيله فنجان بهاين مضمون ميباشد كه شما ميتوانيد با استعمال از آرد بيشتراز حد و يا اين كه خيلي نادر. آرد شمارا به يك فنجان اندازه گيري ميتواند به ايرادات زياد منجر گردد، به اين ترتيب عالي ميباشد براي اندازه گيري مقدار آرد بوسيله وزن و وسعت آن مدام مطمئن باشيد.
آرد تمامي منظوره ميباشد شايع ترين اسم براي آرد در پخت و پز. درست شده از تركيبي از طاقت فرسا و قابل انعطاف و گندم آن را سفت البته لطيف و مطلوب براي اكثري از فرمان العمل هاي. البته يك تكان كاهشي به خويش انعطاف پذيري: ازآنجا كه ما با به كارگيري از آن پس غالبا آرد همگي منظوره ميباشد كه اكثر زمان ها شربت منزل مهم ما اعمال از اوليه. اينك آرد كليه منظوره ميتواند دشوار خيس براي جستن در دكان هاي مواد غذايي.
در شرايطيكه شما از آرد همگي منظوره, البته ديگر آرد در شربت منزل خويش را, شمارا در شانس مي باشيد. كه آيا شما بايستي آرد نان يا اين كه آرد گندم بدون نقص و يا اين كه حتي انبار كردن كيك آرد اين راهنما به شمارا از روش چهطور به مكان ديگر آرد به آرد كليه منظوره و ارائه ارشاد براي به كارگيري از جايگزين مانند آرد جو و آرد بادام.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/6/3 ساعت: ۱۰ توسط:kharidard :
شايد شما نيز از كيفيت بد نان هاي مدرن خريد آرد قنادي سختي ميبيريد و بهدنبال راه و روش حلي براي بهبود كيفيت نان هايي كه صحيح ميكنيد ميباشيد. امروزه با كم شدن كيفيت آرد ها با تغيير دادن نوع آرد نيز اين ايراد برطرف نميشود و بايستي به تفكر راهكار ديگري بود. براي اين شغل ميتوانيد به هم پا آرد از ماده اي كم آب به اسم بهبود دهنده ي نان استعمال فرماييد. دراين نوشتهعلمي شمارا با اشكال بهبود دهنده نان و شيريني آشنا ميكنيم تا با دقت به نيازتان شايسته ترين نوع آن را تعيين كنبد و كيفيت نان، شيريني و كيك و هر چيزي كه با آرد تنظيم مي گردد را بالا ببريد.
در آغاز قصد داريم اين جنس را به شما معرفي كنيم تا بدانيد به هيچ عنوان بهبود دهنده نان چه ميباشد . بهبود دهنده نان غالبا پودري ميباشد كه براي بالا بردن كيفيت آرد نان، كيك و شيريني كه با ارتقاء وسعت و ساخت بافت مناسب آرد، فرآيند پخت را بهبود ميبخشد و سبب ساز ارتقا نرمي، طراوت و ماندگاري بيشتر فرآورده پاياني ميشود. غالبا از اين پودر براي نان هاي سنتي، بربري و سنگك استعمال ميشود. اگرچه گونه هاي ديگر بهبود دهنده به طور ژل و يا اين كه به صورت هاي ديگر وجود داراست دراين نوشتهي علمي تاكيد ما بيشتر بر بهبود دهنده نان به صورت پودر ميباشد. در قبل از بهبود دهنده هاي طبيعي نان مانند روغن تحت عنوان بهبود دهنده نان به كار گيري مي كردند. البته امروزه با ساخت اين مال مي قدرت علاوه بر بالا بردن كيفيت نان به ور وارد شدن خمير نيز امداد كرد. اين جنس همينطور از خوابيدن خمير در مرحله تخمير آخرين و پخت نان پرهيز مي نمايد. به صورت كلي گونه هاي بهبود دهنده ي نان و شيريني تركيباتي ميباشند كه از خوابيدنخمير در مرحله تخمير آخري دوري مي نمايند و با توليد انعطاف پذيري و ارتقاء اقتدار تحمل خمير در فرآيند توبيد نان سبب ساز بهبود كيفيت فرآورده پاياني ميشوند. براي مثال بهيود دهنده نان لواش به نانوا امداد مي نمايد تا نان لواش را كيفيت عالي خوب و صورت ظاهري مطلوب خيس و طراوت بيشتر ساخت و ساز نمايد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/6/2 ساعت: ۱۰ توسط:kharidard :
از آسياب كردن گندم، آرد نول نيز تهيه و تنظيم ميگردد خريد آرد قنادي تفاوت اين نوع آرد، درين ميباشد كه آن را از قسمت آندوسپرم يا اين كه آردينه گندم تهيه و تنظيم مي نمايند. اين آرد خاصيت بسيار متعددي داشته و به جهت كيفيت خوب، بخش اعظمي از قنادان از آن براي تنظيم بيسكوييت و شيريني هاي متعددي به كار گيري مي نمايند.
آرد نخود يا اين كه نخودچي
دانه هاي نخود را مي شود به شكل آرد درآورده و از آن براي موردها متفاوت به كار گرفت. دانه مغذي نخود، خاصيت بسيار متعددي داشته و از آرد آن نيز به جهت همين خاصيت بالا، به كارگيري هاي زيادي ميگردد.
يكياز مشهور ترين به كارگيري هاي آرد نخود يا اين كه به عبارتي آرد نخودچي، در تنظيم شيريني هاي نخودچي ميباشد البته مي قدرت در تنظيم شيريني هاي ديگري از آن بهره مند شد. آرد نخودچي، دارنده مقادير بالايي از مواد معدني مانند منيزيم، فيبر و آهن ميباشد كه تمامي در پيشرفت در عملكرد و تندرست قلب مفيد ميباشند.
تك تك اين مورد ها سبب گرديده تا قنادان و شيريني پزها از اين نوع آرد به كارگيري كرده و آرد نخودچي را به خوردني هاي اثرگذار و خوشمزه تبديل نمايند.
آرد جو
جو، از ساير غلات بسيار مقوي و پرفايده اي ميباشد كه آن را از ساليان به دور آسياب كرده و به صورت آرد به كارگيري مي نمايند. جو و آرد نتايج از آن، منبع بي نياز از فيبر و كلسيم بوده و به بهبود تندرست همگاني تن امداد مي نمايند.
امروزه ميبينيم كه كارخانجات مختلفي از آرد جو براي تنظيم شيريني و بيسكوييت هاي رژيمي به كارگيري مي نمايند. ادله اين فرمان نيز، نقش جو و مصرف آن در پيشگيري از بيماري هايي مانند چاقي مفرط و ديابت ميباشد كه حتي قادر است در پيشگيري از بيماري هاي قلبي نيز موءثر باشد.
نان هاي جو نيز در انواع مختلفي تنظيم گرديده و اشخاص متعددي آن را جايگزين نان هاي بي آلايش مصرفي خويش كرده اند.
آرد ذرت
از ذرت ناپخته نيز مي اقتدار يك نوع آرد بسيار مقوي و پر كاربرد را تهيه و تنظيم كرد. معمولاً آرد ذرت مانند آرد هاي تنظيم گرديده از گندم و يا اين كه آردهاي ديگر، قابل انعطاف وجود ندارد و اشكال متفاوت آن، درصدهاي مختلفي از زبري را داراست. رنگ اين نوع آرد نيز يه خرده با آردهاي ديگري كه ميشناسيم، گوناگون ميباشد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/6/1 ساعت: ۱۱ توسط:kharidard :